Cargando...

n en huizen werden verlaten. Takei ging met zij

En este foro podéis presentaros y hablarnos un poco de vosotros, qué hacéis, a qué os dedicáis...
yaya2017
Fluorita
Mensajes: 1061
Registrado: Lun, 17 Jul 2017, 06:36
Gender: None specified

n en huizen werden verlaten. Takei ging met zij

Mensajepor yaya2017 » Mar, 08 Oct 2019, 06:30

De meeste Japanse immigranten in de VS waren afkomstig van het platteland van Japan, beginnend in de late 19e eeuw. De meeste Nike Air Max 270 Femme boerderijen waren in eigendom of opende kleine bedrijven. Leden van de Japanse Amerikaanse gemeenschap probeerden hun loyaliteit te vestigen door luchtaanvallen te worden of lid te worden van het leger. Maar het heeft president Roosevelt niet afgeschrikt. Militaire zones werden gecre?erd in Californi?, Washington en Oregon - Adidas ZX 750 Dámské staten met de grootste bevolking van Japanse Amerikanen - en de uitvoerende orde van Roosevelt Nike Air Max 95 Femme beval de verplaatsing van Amerikanen van Japanse afkomst. De methode waarmee Japanse Amerikanen Nike Air Max 90 Womens in deze kampen werden gedwongen, was hard en brutaal oneerlijk . Gezinnen hadden niet meer dan zes dagen Nike Internationalist Femme de tijd om over bijna al hun bezittingen te beschikken, alleen inpakkend 'dat wat door het gezin of het individu Nike Air Max 90 Donne Rosa kan worden gedragen'.

Dit werd gedefinieerd als beddengoed, toiletartikelen, kleding en eetgerei. Bedrijven moesten worden verkocht, waardoor grote verliezen werden geleden en huizen werden verlaten. Takei ging met zijn gezin naar een kamp voor Japanse Amerikanen in de moerassen van Arkansas op vijfjarige leeftijd, en hij vertrok pas op zijn Adidas Superstar Femme achtste. Aanvankelijk vertelde zijn vader hem dat het gezin op vakantie ging. "We pasten Nike Air Max 270 Dames ons aan om drie keer per dag in de rij te staan ??om waardeloos voedsel te eten in een lawaaierige Nike Air Vapormax Damen mess hall," zei hij. Aanvankelijk meldden de Japanse Amerikaanse families zich aan centra, die tot Adidas NMD Damen voor kort dienden als kermissen en renbanen, met gebouwen die niet bedoeld waren voor mensen bewoning. Nike Air Max 95 Womens Gezinnen, waaronder jonge kinderen, gehandicapten en ouderen, sliepen in paardenboxen of koeienstallen die stonken Adidas Superstar Dames naar mest.

Acteur en activist George Takei, een serie-regulier en consultant bij The Terror, heeft interviews gegeven over de ervaringen van zijn familie en heeft geholpen om te informeren over de realiteit van de interneringskampen. Takei, vooral bekend om zijn rol als Sulu op Star Trek, werd geboren in Los Angeles uit ouders die ook Nike Air Max 95 Mujer in Californi? werden geboren. "We waren Amerikanen - we waren burgers van dit land," zei Nike Internationalist Femme Takei tegen Democracy Now. “We hadden niets met de oorlog te maken. We leken gewoon op de mensen die Nike Air Max 2017 Femme Pearl Harbor hebben gebombardeerd. Maar zonder aanklachten, zonder proces, zonder proces - de fundamentele Nike Air Max 90 Mujer pijler van ons rechtssysteem - werden we samengevat, alle Japanse Amerikanen aan de westkust

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geólogos por el Mundo-Presentaciones”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 4 invitados