Cargando...

zijn gestopt met naar

Temas de Geología General
Banning
Fluorita
Mensajes: 1475
Registrado: Vie, 08 Sep 2017, 08:54
Gender: None specified

zijn gestopt met naar

Mensajepor Banning » Vie, 09 Feb 2018, 06:29

Ik ben aan het aftellen - zo werk ik elke marathon. Ik ben meer dan halverwege mijn 27 marathons in 27 dagen uitdaging door Zuid-Afrika voor Sport Relief - 27 dagen om het aantal jaren Nelson Mandela doorgebracht in de gevangenis te markeren. Mijn laatste marathon eindigt in Pretoria, Zuid-Afrika, op de trappen van de Uniegebouwen waar hij werd be?digd als president. Ik ben knackered en beide benen pijn in verschillende mate. Ik loop elke dag totdat ik klaar ben, wat ongeveer zeven uur duurt. Ik luister niet naar muziek omdat de auto's hier heel snel gaan - ik wil niet geraakt worden. Ik schakel in met wat om me heen is: buffels, schildpadden en schildpadden, Asics Gel Lyte 3 Womensgnoes, struisvogels, zebra's. Als je naar een of andere band luistert, snijdt het een heleboel zintuigen uit.

Het is zware vechtlust; als ik erg warm en moe word, werken mijn hersenen niet goed. Als je somber bent, maak je de run niet af. Ik mompel soms voor mezelf of zing. Ik hou ervan om de themafune - een Mozart-concerto - van Out of Africa te zingen. Ik zal ook bij gelegenheid bij mezelf huilen. Je moet je geest gelukkig houden om ervoor te zorgen dat de dopamine door de hersenen vliegt.

Hoe bereid ik me voor? Het gaat om het opbouwen van vertrouwen. Ik was in het begin niet erg goed, maar ik werd geleidelijk sterker. Dat is wat mensen doen. Ik ben zo gewoon, maar mijn vastberadenheid is goed.

Ik kwam 30 jaar geleden uit als transgender en dat was lastig om te doen. Het klinkt bizar, maar sinds dat moment heb ik behoorlijk Nike Air Force 1 Mujer moeilijke dingen kunnen doen. De deur uit lopen met hakken en make-up was zo moeilijk. Ik moest mijn brein klaar hebben om dat te doen. Maar het bereidde me voor op alles wat moeilijk was dat ik ooit in mijn leven heb gedaan.

Mijn enige advies als je een marathon wilt lopen, is: luister naar je lichaam. We zijn dieren, maar we zijn gestopt met naar onszelf te luisteren, dus als iets pijnlijk is stop dan met duwen tegen de spier; als je door wilt gaan, loop er dan uit of verander de manier waarop je loopt. Maar luister naar de signalen.

Ik ben me deze keer bewust van mijn gezondheid. In 2012 kwam ik hier en probeerde deze uitdaging, maar moest na vier marathons in vier dagen stoppen. Na de derde werd mijn plas bruin. We ontdekten dat het een reactie was op de medicatie die ik gebruikte voor mijn cholesterol. De hitte was ook behoorlijk slecht.

Deze keer, op dag vijf, kreeg ik te horen dat ik moest rusten - we konden niet zeggen of het probleem hitte-uitputting of mijn nieren waren. Ik ging naar twee ziekenhuizen en de specialist zei dat het goed met me ging, maar dat ik mijn hydratatie op peil moest houden. Ik ben een dag achterop geraakt, wat betekent dat ik op de laatste dag twee marathons moet rennen, het wordt de Comrades Marathon genoemd - 56 mijl per dag is wat ik ga proberen.

Toch ben ik niet zo gezond geweest als kind: ik eet pap met honing als ontbijt, gekookte eieren, dan banaan, gedroogde mango en 's avonds eet ik salade, vlees en vis om spieren weer op te bouwen.

Hardlopen heeft me veranderd - zeven jaar geleden liep ik 43 marathons in 52 dagen voor Sport Relief in het Verenigd Koninkrijk. Ik ben nu een andere persoon. Ik ben het kind dat ik eens was - rondrennen en bomen beklimmen. Ik kan rondkijken en zeggen: "Hé, kijk,Asics Gel Lyte 3 Femme daar zijn enkele bergen. Laten we naar hen toe rennen. "Het is een beetje gek, maar zo voel ik me rondrennen. Ik ben 54, dus als ik 26 mijl per dag kan doen, kan iedereen dat.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 13 invitados