Cargando...

verlagen van de risico's

Temas de Geología General
Banning
Fluorita
Mensajes: 1475
Registrado: Vie, 08 Sep 2017, 08:54
Gender: None specified

verlagen van de risico's

Mensajepor Banning » Vie, 09 Feb 2018, 06:41

Brewer vervolgt: "Tijdens regelmatige runs neigt de hartslag omhoog te kruipen, zelfs als de rijsnelheid hetzelfde blijft. Dit komt voornamelijk door de thermoregulatorische [warmteverlies] uitdaging waarmee het lichaam wordt geconfronteerd tijdens het sporten. Terwijl je loopt, neemt de kerntemperatuur toe - de belangrijkste manier om warmte te verliezen om dit te beheersen, is door zweten, maar het tweede mechanisme leidt bloed af naar de huid zodat de warmte kan worden afgevoerd. Dit betekent dat het hart harder moet werken omdat het wordt uitgedaagd Nike Air Max Thea Femme om bloed aan de spieren te leveren om zuurstof te leveren en bloed naar de huid om de warmte te verliezen.

"Dit is de reden waarom goede coaches eerder zullen zeggen 'luister naar je lichaam' Nike Air Max 95 Donna dan je ogen voortdurend aan een hartslagmonitor te houden ... als je er een slaaf van wordt, kun je stoppen met jezelf te oefenen, wat niet bevorderlijk is voor de gezondheid. opleiding."

Brewer geeft toe dat hartslagmonitoren zeer nuttig kunnen zijn als een andere manier om de inspanningsniveaus te controleren en, voor minder geschikte hardlopers die beginnen, kunnen ze een zegen zijn voor het verlagen van de risico's die gepaard gaan met te snel rennen.

Het hart heeft zijn workouts echter net als elke andere spier nodig en als je te veel in de comfortzone blijft, zal het niet hard genoeg werken.

"We zijn ontworpen om te oefenen, en onze Nike Air Max 97 Dame harten zijn de No 1-spier die erbij betrokken is als we dat doen. Als je fit en gezond bent, ben je het aan je hart verplicht om het hard te laten werken tijdens moeilijke intervalsessies. Met zo'n Nike Air Max Classic Bw Femme hard werken, zal je hart je helpen verbeteren, "zegt Brewer.

"Ik zou willen voorstellen dat u uw hartslagmonitor thuis laat en dat u leert hoe verdraagbaar ongemak aanvoelt. Gebruik het als een gids om uw rusthartslag en hersteltijden tijdens occasionele sessies te controleren, weet dat uw maximale hartslag iets hoger zal zijn naarmate u fitter bent en uw herstel naar rusthart tussen inspanningen des te sneller. Leer om rond 70% van uw persoonlijke MHR-figuur te werken voor de meest gunstige effecten. "

Natuurlijk, als je pijn op de borst, duizeligheid en misselijkheid voelt die je niet kunt toeschrijven aan het te enthousiast overvallen Adidas Zx 750 Dames van de koekenpan, 10 minuten voor je trainingssessie, ga dan terug en maak een wandeling.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 10 invitados

cron