Cargando...

Laten we een beetje

Temas de Geología General
lasky1994
Fluorita
Mensajes: 1282
Registrado: Jue, 16 Nov 2017, 01:09
Gender: None specified

Laten we een beetje

Mensajepor lasky1994 » Vie, 09 Feb 2018, 09:21

De warming-up: wat moet je doen?

Wil je de waarheid? Nike Air Pegasus 83 Dame Ik heb geen idee. Niemand weet het echt. Dat geldt voor bijna alles helaas. Er Nike Air Max Tn Dame zijn geen definitieve antwoorden; het is niet zwart en wit. Als iemand je vertelt dat het zo is, wees dan erg op je hoede.

Oké, dus dat helpt niemand te veel. Laten we een beetje in de warming-up duiken en kijken of we er Nike Air Presto Dam überhaupt een idee van kunnen krijgen.

Het doel van de warming-up is eenvoudig rennen, om het lichaam voor te bereiden op de taak die voorhanden is, hardlopen. Dat klinkt eenvoudig genoeg, maar bij de warming-up draait het allemaal om balans, omdat we genoeg moeten doen om het lichaam voor te bereiden om klaar te zijn, maar we willen niet te veel pre-vermoeidheid veroorzaken. Dat laatste is belangrijk. Als je kijkt naar de onderzoeken die zijn gedaan tijdens het opwarmen, zijn ze overal. Ongeveer de helft zegt dat het helpt, de andere helft zegt het niet, en sommigen zeggen geen van beide. Waarom is dit? Vanwege dat Adidas Tubular Mujer evenwichtsconcept dat we hebben. Kortom, een goede warming-up om de prestaties te verbeteren Nike Air Max 90 Femme Fleur moet drie dingen doen:

Wees intens genoeg om fysiologische voordelen te behalen (hieronder vermeld)
NIET te intens zijn, zodat het pre-vermoeidheid induceert

Heb een optimaal herstel tussen het einde van de warming-up en de competitie. (dat wil zeggen te lang en de voordelen gaan verloren, te kort voor herstel en er treedt vermoeidheid op).

Laten we eens kijken wat een warming-up eigenlijk doet.

1. Verhoogt de lichaamstemperatuur
Over het algemeen is dit een goede zaak, tenzij uw evenement zich in een warm klimaat bevindt en wordt verlengd. Maar in andere gevallen verhoogt een verhoging van de lichaamstemperatuur de overdrachtssnelheid van zenuwimpulsen en verandert de kracht-snelheid-relatie (Bishop 2003).

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 8 invitados

cron