Cargando...

gebruikt door een gerenommeerde

Temas de Geología General
lasky1994
Fluorita
Mensajes: 1414
Registrado: Jue, 16 Nov 2017, 01:09
Gender: None specified

gebruikt door een gerenommeerde

Mensajepor lasky1994 » Vie, 23 Feb 2018, 02:32

In een soortgelijke stijl als ganganalyse, Adidas Tubular Femme gebruiken veel ongetrainde winkelmedewerkers deze methode om direct een paar hardloopschoenen aan te bevelen. Het probleem is dat opnieuw, deze methode geen rekening houdt met Nike Air Max 2017 Femme andere factoren, zoals je loopervaring, eerdere schoenen en blessuregeschiedenis. Bovendien hebben verschillende recente onderzoeken aangetoond dat drukplaten en de natte voettest niet van toepassing zijn, aangezien ze de voet in rust bestuderen. Uw voeten in rust en tijdens het hardlopen werken heel anders en het is aangetoond dat het aanbevelen van schoenen op basis van het voettype niet leidt tot een vermindering van de letselpercentages1,2.
Concluderend, ganganalyse is een geweldig hulpmiddel wanneer gebruikt door een gerenommeerde en deskundige winkelmedewerker. Het kan ze helpen uw loopstijl te bepalen en de beste schoen voor u aan te bevelen. Maar in ongetrainde handen kan het worden gebruikt om het schoenenkeuzeproces te vereenvoudigen.
?
MINIMALISTISCH GAAN
Minimalistische schoenen zijn schoenen met heel weinig demping Adidas Eqt Support Adv Damen (zoals Vibram Five-Fingers, Nike Frees) bedoeld om de blootsvoets te imiteren. Runnen in ministijl is in theorie beter voor je voeten - ze kunnen meer kracht en behendigheid ontwikkelen, en op zijn beurt helpen je een beter looppatroon te ontwikkelen.
Voor de overgrote meerderheid van ons zijn onze lichamen echter gewoon niet gewend aan het soort beweging en benadrukt het dat minimale hardlopen ons ertoe aanzet. We zijn gewend om in comfortabele schoenen rond te lopen en hebben waarschijnlijk geleerd om in trainers met kussens te lopen - dus om opeens al die demping en ondersteuning kwijt te raken, kan dit problemen veroorzaken.
De sleutel tot hardlopen in minimalistische schoenen is een trage overgangsperiode en een zeer geleidelijke toename in kilometers - het ontbreken van demping maakt het echt een stuk moeilijker als je begint te Adidas Nmd Donne rennen op een lege plek. Als je nog maar net bent begonnen en op blote voeten wilt hardlopen, raden we je aan om er geleidelijk aan te beginnen en af ??te wisselen tussen een minimale Adidas ZX 700 Femme schoen met een meer traditionele hardloopschoen.
WELKE SCHOEN MERKEN ZIJN POPULAIR?
Er zijn tegenwoordig tientallen merken die kwaliteitsschoenen produceren, en het zou onmogelijk zijn ze allemaal te noemen - maar er zijn een paar merken die een onwrikbare populariteit hebben en die keer op keer naar voren zijn gekomen wanneer ik met andere hardlopers heb gesproken en winkelmedewerkers runnen (onthoud dat we niet gelieerd zijn aan merken.)
Asics, vooral de Nimbus-lijn, blijken een eeuwige favoriet te zijn voor part-time lopers en mensen die beginnen. Ze bieden goede demping en ondersteuning en hebben een goede bouw.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: Bing [Bot] y 1 invitado

cron