Cargando...

spelare har förstärkt sin position Ryssland tröja

Temas de Geología General
vmbilligtfotbol
Talco
Mensajes: 3
Registrado: Jue, 01 Mar 2018, 03:17
Gender: None specified

spelare har förstärkt sin position Ryssland tröja

Mensajepor vmbilligtfotbol » Sab, 14 Jul 2018, 04:55

När han var ung skulle Victor Font se bort från Camp Nou-tältet när oppositionen attackerade. Supporterna satt omkring honom skulle skratta. Det spelade ingen roll vilket spel det var, han vägrade se när Barcelona var under tryck.

Faktum är att några av hans bästa minnen från barndom som stöder Barca är Joan Gamper Trophy, en årlig vänlig som används för att introducera truppen för den kommande säsongen. Tecknet kommer ihåg dessa spel på ett levande sätt. I en tid utan sociala medier och med färre spel på tv, påminner han om spänningen och förväntan på att kunna se laget, och några nya spelare, för första gången.

Joan Gamper Trophy bär inte den buzz för de moderna, mer bortskämda Barca fansna. Fotboll har förändrats mycket de senaste 30 åren, särskilt i Barcelona, ​​och många anhängare är nu mer intresserade av vilka Barca kommer att skriva under en vänskap mot Santos.

Spelet förändras snabbare än någonsin Imagen i de flesta områden. Med tillströmning av pengar på klubbar som Manchester City och Paris Saint-Germain och införandet av teknik, med VAR en av världscupens stjärnor, är det en intressant tid att vara involverad i fotboll.

Inte bara gör den katalanska klubben, som ägs av 150 000 medlemmar, sålunda oförmögen att räkna med ett ekonomiskt stöd av en tycoon eller en stat, behöver utarbeta hur man tävlar med de nya pengarna som smittar spelet, men de är också på grund av en stor generationsändring. När den nya säsongen börjar, kommer Gerard Pique, Sergio Busquets, Ivan Rakitic och Luis Suarez alla att vara på 30-talet. Andres Iniesta och Javier Mascherano är borta.

Kanske ännu viktigare, men Lionel Messi har just blivit 31. Vem skulle vilja vara presidenten för att övervaka efter Messi år på klubben? Tja, skulle Font.

"Det är utmaningen, eller Sverige tröja hur?" Ryssland tröja Font, en 45-årig medie- och telekomföretagare från Katalonien, berättar för ESPN FC när han frågade hur han skulle hantera den slutliga förlusten av Messi, världens femstjärniga spelare på året.

Det är en utsiktsplats som kan möta Argentina efter sommarens VM men det är en som Barca fans verkligen inte vill föreställa sig. För en inkommande president måste du vara realistisk. Messi kommer inte att vara kvar för evigt och det måste finnas planer för livet efter sitt geni.

Font, som tillkännagav den här månaden att han kommer att springa för att ersätta Josep Maria Bartomeu som klubbens president vid nästa val, vilket kommer att vara senast 2021, vet att det inte blir lätt att vara framgångsrik när Messi är borta.

Barca har vunnit fyra av sina fem europeiska koppar sedan han gjorde sin debut. De har vunnit nio av deras 25 ligatitlar också. Det är 36 procent av deras Nigeria tröja La Liga-troféer på lite mer än ett decennium. Självklart har Messi inte gjort allt på egen hand (även om han har gjort en svimlande 552 mål på den tiden), men med Iniesta avgång är han den sista mannen som stod från laget som vann 2006 Champions League. Han har varit en konstant under en 12-årig framgångsrik framgång, som många använder sitt namn på.

"Så länge Messi är här konkurrerar vi," fortsätter teckensnittet. "Men frågan är hur ersätter du den här generationen? Du tar antingen spelare upp från akademin - men bara en spelare har förstärkt sin position i första laget om fem år, Sergi Roberto - eller du skriver spelare.

"Om det inte finns någon som kommer fram måste du skriva. Om du behöver logga in måste du tävla med PSG, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Real Madrid, Bayern München ... på en inflationär marknad. att underteckna [Ousmane] Dembele och [Philippe] Coutinho på grund av de 220 miljoner euro som vi fick för Neymar. Men låt oss se i sommar. Vi verkar fortfarande ha 100 miljoner euro, det har varit offentligt med [Antoine] Griezmann-grejerna.

"Men frågan är vad som kommer att hända de närmaste veckorna? För om du behöver börja betala € 100m, € 150m, € 200m, € 250m, var kommer pengarna att komma ifrån när du använder 80 procent av dina intäkter bara för att Betala Frankrike barn tröja lönerna till ditt första lag? Det är galet. Jag menar att från en finansiell synpunkt är över 60 procent av dina inkomster på löner bara galen. "

Tecknet säger att risken för ytterligare felaktig hantering av situationen skulle kunna se Barca som den nya AC Milan: ett av spelets greats som misslyckades med att ersätta ett briljant men slutligen åldrande lag och förlorade sin plats på toppen av fotbollspyramiden . Den italienska sidan har just blivit bannad från europeiska tävlingar nästa säsong för att bryta mot UEFA: s finansiella rättvisa spelregler.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 10 invitados

cron